WILD Foundation start met landelijk christelijk radiostation op DAB+

GOD Radio. Hét geluid van Hoop voor Nederland

AMSTELVEEN - Op 17 juni 2022 gaat GOD Radio (in het Engels uitgesproken) van start met testuitzendingen via het landelijke DAB+ netwerk. Het nieuwe radiostation zal daarnaast ook wereldwijd via de unieke homepage URL www.GOD.radio te beluisteren zijn.

In de testperiode zal er een onderscheidend en inspirerend raamprogramma te horen zijn met de beste hedendaagse Gospel & Christian Hits. Na de testperiode zullen er gepresenteerde radioprogramma’s te beluisteren zijn met vooral het goede nieuws en bemoedigende actualiteiten. GOD Radio is een door Jezus Christus geïnspireerd initiatief van ANBI Stichting WILD Foundation. GOD Radio is een modern en toegankelijk radiostation dat je raakt en het verschil maakt. Impact voor gelovigen én zoekenden die in hun bestemming willen wandelen.

Miljoenen mensen zijn ver van God verwijderd. Non-profit organisatie WILD Foundation heeft als missie hen via de media (o.m. FM, DAB+, Televisie en Online Streaming) te bereiken zodat ze dicht bij God kunnen komen door het goede nieuws te delen. Jezus kwam om de verlorenen te zoeken en te redden, en als WILD Foundation is het onze vreugde en voorrecht om Zijn Missie vandaag de dag voort te zetten. De WILD Foundation wil hierbij graag kerken en christelijke organisaties ondersteunen bij het uitvoeren van de zendingsopdracht zoals de Here Jezus die gaf in Mattheüs 28:19 en Johannes 3:16. “Wees het licht van de wereld” – zei Jezus.